Indico has been upgrade to a new major release. Please check carefully that everything works.
iOBS Events

iOBS end-of-project seminar

Europe/Copenhagen
Description

Link:  https://meet.google.com/ire-wyty-bsk  

Agenda

12:00 Introduction: 10 min

12:10 iOBS experience with SAPP (ECMWF software): 20 min
12:30 Break: 10 min
12:40 Quality control methods: 30 min
          Statistical methods for conventional observations
          Machine learning methods for private weather stations
13:10 Data flow technology tests: 20 min
13:30 Break: 20 min
13:50 Assimilation of Netatmo data: 30 min
14:20 Discussion
15:00 End of seminar